Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

23. 01. 2019. 16:15 >> 15:50

KATIĆ UGOSTIO NAJBOLJE

HN: Podrška studentima strateško opredjeljenje

Ivana Banićević, Ivana Šiljegović i Rastko Buljančević najuspješniji su studenti iz Herceg Novog, koje je danas u Opštini ugostio predsjednik Stevan Katić.

Njih troje su studenti završne godine koji su tokom svih godina studija imali prosjek iznad 9,5, što ih je izdvojilo među brojnim uspješnim mladim ljudima iz Herceg Novog.

„Herceg Novi ima perspektivne studente i potencijal, a sa njima dobru budućnost. Oni su primjer kojim bi trebalo da se vode svi mladi ljudi. Zato smo mi kao lokalna uprava uveli novu praksu vrijednovanja svega što su oni postigli svojim radom i znanjem“, kazao je predsjednik Stevan Katić.

On je podsjetio da je Ivana Banićević proglašena najboljim studentom Herceg Novog za ovu studijsku godinu, a nagrada joj je uručena na svečanoj sjednici povodom Dana opštine, što je prvi put da je Opština Herceg Novi dodijelila ovo priznanje.

"Ta praksa će biti nastavljena, pa će dodjela nagrada najboljem studentu od sada biti sastavni dio obilježavanja 28. oktobra. Opština Herceg Novi nastoji da na ovaj način istakne najbolje studente, nagradi vas i poruči da su vam vrata ovog grada uvijek otvorena“, poručio je Katić uručujući prigodne poklone.

Studenti su se zahvalili predsjedniku Katiću i sekretarki za kulturu i obrazovanje Ani Zambelić Pištalo na prijemu i pažnji koju su im ukazali, kao i na podršci tokom studiranja.

Govoreći o svojim ambicijama, životnim putevima i planovima, kazali su da im je podrška rodnog grada veoma važna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније