Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

26. 01. 2019. 12:15 >> 09:03
20

PIPEROVIĆ SAOPŠTIO

"Knežević mi nije rekao da je otkazao punomoćje"

Advokat Zoran Piperović saopštio je da od Duška Kneževića nije dobio dokument o otkazivanju punomoćja, ističući da je u emisiju "Živa istina" došao kao branilac osumnjičenog Kneževića. Piperović je za TVCG saopštio i da je obavijestio Kneževića da će gostovati u emisiji, na šta je on rekao "dobro".

"Ponovo sam jutros zvao specijalnu tužiteljku Lidiju Vukčević i pitao je da li je tačno ovo što su objavili pojedini mediji, da je Knežević otkazao punomćje 21. januara", kazao je Piperović, dodajući da mu je Vukčević odgovorila da jeste tačno.

"Jeste, ali sam vas ja juče poslijepodne zvala, jer sam vidjela najavu emisije, inače Vas ne bih ni tada zvala. On može da otkaže i meni, ali je dužan da to kaže i Vama", citirao je Piperović riječi tužiteljke.

"Knežević je trebalo da meni otkaže punomoćje, jer Tužilaštvo nije dužno da meni kaže da je punomoćje otkazano. Meni je ta činjenica bila potpuno nepoznata, nije mi potrebna nikakva reklama, a pogotovo ne preko Kneževića. Sada mi je žao jer sam bio spreman da za Kneževića, kao kum uradim mnogo. Sam znam kakav sam pritisak imao," rekao je Piperović.

"Kneževiću sam, nakon što me je tužiteljka obavijestila, poslao poruke u periodu od 18.10 i 18.15 sati i pitao ga da li je to tačno. I sve da je tako, što ja niijesam znao, neka Duško, pošto se poziva na krst, poljubi krst i neka kaže ko mu je rekao 24. januara uveče da ja gostujem u emisiji, a on je na to rekao: Dobro", rekao je  Piperović.

 

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније