Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 08. 2013. 18:11   >>  18:11

ZAKONI POD LUPOM

U ponedjeljak o državljanstvu i ličnoj karti

Radna grupa za izgrađivanje povjerenja u izborni proces razmatraće u ponedjeljak zakone o crnogorskom državljanstvu i ličnoj karti, kao i sugestije na te akte.

 

 

Na dnevnom redu sjednice zakazane za 26. avgust su dvije tačke – Zakon o crnogorskom državljanstvu i Zakon o ličnoj karti, odnosno dileme, sugestije i moguće preporuke na ta dva akta.

Radna grupa na sjednici u utorak nije uskladila način na koji treba urediti rad i organizaciju Državne izborne komisije.

Članovi Grupe su dogovorili da se do početka iduće sedmice napravi Nacrt Izbornog zakona, koji će sadržati i predloge za uređenje DIK-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније