Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

05. 02. 2019. 15:41 >> 15:10

DIREKCIJA ZA INVESTICIJE

U Tivtu radovi vrijedni preko 4 miliona eura

Na teritoriji Opštine Tivat trenutno se realizuju radovi vrijedni 4,37 miliona eura, saopšteno je iz Direkcije za investicije.

"U toku je adaptacija ljetnjikovca Buća koji koristi JU Muzej i galerija Tivat, vrijedna 176 hiljada eura, te rekonstrukcija objekta Centra za kulturu za šta je opredijeljeno 365 hiljada eura. Na poluostrvu Luštica nastavljena je izgradnja druge faze saobraćajnice MR1, što je investicija od 2,98 miliona eura, kao i šetališta Lungo mare Krašići vrijednog 747 hiljada eura", saopšteno je iz Opštine Tivat.

Kako dodaju, uskoro će biti završena prva faza sanacije pomoćnog terena Arsenal za šta je opredijeljeno 54 hiljade eura, koliko i za nastavak radova na kanalizaciji u Donjoj Lastvi.

Iz te lokalne samouprave dodaju da su raspisali tendere vrijedne 665 hiljada eura.

"Od čega je 390 hiljada za prvu fazu izgradnje objekta za djecu sa smetnjama u razvoju na Seljanovu, a 200 hiljada za čišćenje podmorja lučice Kalimanj. Proširenje javne rasvjete na području opštine Tivat koštaće 40, a nabavka konferencijskog sistema 35 hiljada eura", navodi se u saopštenju.

U pripremi su, kažu, tenderi vrijedni 2,3 miliona eura.

"Među kojima 700 hiljada za asfaltiranje lokalnih puteva i pola miliona eura odnosno 550 hiljada za izgradnju II faze šetališta Belani, odnosno drugu fazu objekta za djecu sa smetnjama u razvoju", navodi se u saopštenju.

Napominju da su po 120 hiljada eura vrijedni tenderi za sanaciju trotoara i staza na šetalištima kao i za izgradnju potpornih zidova za Gornju Lastvu.

"Za radove na izgradnji atmosferske kanalizacije na Seljanovu opredijeljeno je 180 hiljada eura. Devedeset hiljada eura biće izdvojeno za asfaltiranje ulica broj 9 i 10 po DUP-u Seljanovo", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније