Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

07. 02. 2019. 09:16 >> 08:45
5

8. FEBRUAR

Izmjena režima saobraćaja tokom koncerta Čolića

Tokom 50. Praznika mimoze i koncerta Zdravka Čolića na platou ispred hotela "Igalo" u petak, 08. februara biće privremeno izmijenjen režim saobraćaja od Igala do Tople, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju u tom gradu.

Privremena izmjena saobraćaja, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, biće na snazi: 

-U Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, u periodu od 18.30 do 20.30 časova;

U Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od ukrštanja sa Ulicom V crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, u periodu od 18.30 do 01 sat.

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora mole sve korisnike korisnike vozila da sjutra do 17.30 sati pomjere svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog, radi nesmetanog i bezbjednog defilea povorke 50. Praznika mimoze. Kako objašnjavaju, važno je da vozila budu pomjerena sa parkinga na sledećim dionicama: 

-U centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka hotela Boka do ulaza u šetačku zonu. 

- U Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“).

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније