Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

19. 02. 2019. 14:50 >> 14:18

DONACIJA ZAPOSLENIH CKB-A

IBD dobio aparat za dijagnostiku oštećenja sluha

Zaposleni u Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB) uz podršku banke donirali su Institutu za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore "Timpanometar touch Tymp MI24C Sonda i kontraslušalice DD45C. Vrijednost doniranog aparata, namijenjenog za dijagnostiku oštećenja sluha kod djece, je oko sedam hiljada eura, saopštio je KCCG.

"U ime Kliničkog centra Crne Gore, Instituta za bolesti djece, Odjeljena otorinolaringologije i u svoje lično, želim da zahvalim Crnogorskoj komercijalnoj banci na značajnoj donaciji. Volim uvijek da dam jedan pečat iskrenosti koji doživljavamo od Crnogorske komercijalne banke u kontinuitetu, a to je da sa posebnom pažnjom prate aktivnosti Instituta za bolesti djece", kazao je direktor Instituta za bolesti djece dr Saša Radović.

On je naveo da se Timpanometar inače koristi u svakodnevnom radu u ORL ambulanti prilikom dijagnostike oštećenja sluha kod djece.

"Broj pregleda od oko 11.000 godišnje u ORL ambulanti IBD, iziskuje i dobru i kvalitetnu dijagnostičku podršku, zato podvlačim da je aparat došao u prave ruke", istakao je Radović.

Donaciju su uručili glavni izvršni direktor CKB-a Pal Kovač i direktorka Kabineta glavnog izvršnog direktora i direkcije za ljudske resurse Branislava Maja Vukčević.

"Ponosni smo i zadiovoljstvo nam je što smo danas ovdje, što već sedmu godinu za redom dajemo donaciju Institutut za bolesti djece. Dodatno smo ponosni jer je ovo donacija koju daju zaposleni CKB-a ne samo banka, i ovo se svakako ne može tretirati kao neko reklamiranje ili puki marketing, zato što je ovo dobra volja zaposlenih i njihova percepcija doniranja i njihovog postupanja kao društveno odgovornih pojedinaca koji rade u kompaniji", rekao je Kovač.

Naveo je da je učestvovalo preko 300 zaposlenih u CKB-u.

"To je nešto što se sa velikim zadovoljstvom radi i svi smo ponosni što možemo na ovaj način, kao dio jedne opšte zajednice, da doprinesemo nabavci jednog ovakvog dragocjenog aparata Institututu za bolesti djece. Vjerujemo da ljekari i zaposleni u Institutu vide u zaposlenima CKB-a iskrene prijatelje, a vodi nas isti cilj – ljepša i zdravija budućnost djece", rekao je Kovač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније