Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

19. 02. 2019. 17:23   >>  16:54

KAŠĆELAN ISTAKAO

Važna saradnja Prijestonice sa policijskim službenicima

Odjeljenje bezbjednosti Cetinje imaće, kao i do sada, punu podršku lokalne uprave u radu, a sve u cilju održavanja bezbjednog ambijenta za život građana, saopšteno je na sastanku gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Kašćelana i novoimenovanog načelnika Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Igora Popovića.

"Gradonačelnik Kašćelan pohvalio je aktivnosti policije u prethodnom periodu i iskazao uvjerenje da će pripadnici Odjeljenja bezbjednosti i ubuduće pokazati visok nivo profesionalizma i spremnost da se izbore sa svim izazovima", saopštila je Prijestonica Cetinja.

Kašćelan je, kako se navodi, Popovića upoznao sa projektom „Siguran grad“, dodajući da je saradnja sa policijskim službenicima prilikom njegove realizacije veoma važna kako bi se ispunio ključni prioritet - očuvanje bezbjednosti građana i posjetilaca Cetinja.

"Popović je zahvalio gradonačelniku Kašćelanu na kontinuiranoj podršci lokalne uprave OB Cetinje, dodajući da se zajedničkim snagama i predanim radom mogu postići zapaženi rezultati u rasvjetljavanju svih oblika krivičnih djela. Popović je podsjetio na visok procenat rasvijetljenih krivičnih djela u prethodnoj godini i istakao težnju da nastave sa dobrom praksom, jer su sigurnost građana i njihove imovine na prvom mjestu", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније