Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

20. 02. 2019. 18:13 >> 17:41

NAGRADNA IGRA EPCG

"Opel Astra" domaćinstvu iz Berana

Automobil „Opel Astra Enjoy“ u nagradnoj igri Elektroptivrede Crne Gore “Zlatni tim uhvati ritam“ dobilo je domaćinstvo iz Berana.

Izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre “Zlatni tim uhvati ritam“ organizovano je danas je u poslovnoj zgradi EPCG u Nikšiću.

Nagradna igra “Zlatni tim uhvati ritam“ počela je 15. januara i trajaće do 31. maja, a odvija se u pet kola. Nagradna igra je organizovana za članove “Zlatnog tima“, koja uključuje sva domaćinstva koja 31. januara nijesu imala dugovanja za struju. 

Kako je saopšteno iz EPCG, u bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 193.444 domaćinstava. Nagradni fond za prvo kolo je automobili „Opel Astra Enjoy“ kao i 150 umanjenja na računu od 50 eura, koja su dobila domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova.

Iz baze u kojoj su svi članovi "Zlatnog tima" izvlačilo se 110 umanjenja od 50 eura, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi "Zlatnog tima" koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 15.810. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika može se pogledati na veb sajtu www.epcg.com, 21. februara u svim štampanim medijima biće objavljen spisak dobitnika - pretplatni broj i grad, a o dobitnicima se javnost može informisati i na Fejsbuk strani Elektroprivrede.

"Podsjećamo da su ostala još četri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću u devet sati i 45 minuta i to za drugo kolo 20. marta, treće kolo 17. aprila, četvrto kolo 27. maja i peto kolo 19. juna. U naredna četri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na racunu od 50 eura", saopštili su iz EPCG.

Kako su objasnili, iz baze u kojoj će biti svi članovi "Zlatnog tima" izvlači se 110 umanjenja, dok se 40 umanjenja izvlači iz baze članova koji imaju aktiviran servis elektronski račun.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније