Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

23. 02. 2019. 14:08   >>  13:37 1

UMJESTO DANAS NA TRGU

Protiv nasilja plesaće sjutra u Delti

Umjesto danas na Trgu nezavisnosti, kampanja protiv nasilja nad ženama pod nazivom "Milijarda ustaje", biće održana sjutra u Tržnom centru Delta siti s početkom u 12 sati.

To je Javnom servisu saopštila direktorica Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević. Ona je ranije danas kazala da je manifestacije odgođena treći put.

"14. februara kad je uobičajeno da mi plešemo za Valentinovo bilo je hladno. Onda Dragoljub Đuričić nije mogao jer je svirao sa Zdravkom Čolićem. Ne može se protiv prirode", istakla je direktorica Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević.

Ona je kazala da ne odustaju od održavanja manifestacije, te da čekaju informaciju iz Delte koji je termin njima pogodan, kako bi se održala u tom tržnom centru.

"Šteta je, mi smo vježbale, imale smo probe, imamo i koreografije. Sve se čeka da kažemo kad ćemo", istakla je Raičević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније