Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me ]

23. 02. 2019. 13:26 >> 17:21

MITROVIĆ NAJAVIO

Orkanski vjetar duvaće do nedjelje ujutro

Orkanski vjetar koji je pogodio Crnu Goru, u nekim periodima dostizao je udare od preko 100 kilometara na sat, nastaviće da duva i tokom popodnevnih i večernjih sati, a oslabiće tek sjutra u drugom dijelu dana, saopštio je direktor Hidrometeorološkog zavoda Luka Mitrović.

 

"Jak vetar će se nastaviti, posebno tokom popodnevnih časova, tokom noći naravno i sjutra ujutro. Tek sjutra popodne oslabiće, ali imaće olujnu jačinu", rekao je Mitrović za Radio-televiziju Crne Gore (RTCG).

Ovakva situacija, kako je rekao, onemogućava određene aktivnosti, pa je preporuka svima da "bez prijeke potrebe ne obavljaju određene aktivnosti" i da prate vremensku situaciju i izvještaje koje saopštava HMZCG.

"Tokom današnjeg dana imamo vremenske prilike koje su najavljene tokom prethodnih dana, dakle izuzetno jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar na području cijele Jugoistočne Evrope i Crne Gore koji je donio određene posljedice po pitanju infrastrukture i objekata koji su ugroženi jakim udarima vjetra. Vjetar je imao snagu orkanske jačine, u nekim periodima preko 100 km/h, tako da su nastajale štete", rekao je Mitrović.

Podsjećamo, vjetar napravio štetu na infrastrukturnim objektima na primorju, ali i u Podgorici

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније