Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

24. 02. 2019. 15:59 >> 15:26
5

DEMOKRATE POZVALE

Nikšić da se ugleda na Kotor, Budvu i Herceg Novi

Demokrate su pozvale Opštinu Nikšić da se, nakon vremenskih nepogoda koje su ovih dana pogodile grad i nanijele materijalnu štetu građanima, prema tom problemu odnesu po ugledu na Budvu, Kotor i Herceg Novi.

 

"Naime, lokalne vlasti u Budvi, Kotoru i Herceg Novom su nakon vremenskih nepogoda koje su prošle godine pogodile ove gradove i nanijele štetu građanima, istu nadoknadile u veoma kratkom vremenskom roku", saopštile su Demokrate.

Stoga, kako kažu, apeluju na Opštinu Nikšić da, s obzirom na tekuću budžetsku rezervu koja je planirana da se ove godine poveća za 400.000 eura, odnosno na 1.120 000 eura, izađe u susret svim građanima koji su pretrpjeli štetu usljed vremenskih nepogoda.

"S obzirom na činjenicu da su se sredstva iz budžetskih rezervi dominantno trošila u periodu izbornih procesa u Crnoj Gori, pitanje je šta su prioriteti vlasti, ali je jasno da novca ima. Dakle, izgovora nema jer para ima, samo što građani nisu prioritet neodgovorne vlasti", navode Demokrate.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније