Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

01. 03. 2019. 13:01   >>  12:38 1

18 GODINA POSTOJANJA

EKIP jedan od najuspješnijih regulatora regiona

Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) postigla je za 18 godina postojanja zavidne rezultate po pitanju regulacije i razvoja i sigurno je jedno od najuspješnijih regulatornih tijela regiona, saopštili su njeni predstavnici.

Predstavnici EKIP-a, koji je odlukom Vlade osnovan 8. marta 2001. godine, kazali su da je taj regulator u prethodnih 18 godina postigao dobre rezultate i kada su u pitanju saradnja sa drugim organizacijama i institucijama, realizovani projekti, inovacije i implementacija novih tehnologija.

Dobri rezultati postignuti su i u dijelu unaprjeđenja zaštite interesa korisnika elektronskih komunikacionih i poštanskih usluga.

"U ovoj godini, u kojoj postajemo 'punoljetni', potrudićemo se da i dalje ispunjavamo očekivanja, da se razvijamo i napredujemo", navodi se u saopštenju.

Iz EKIP-a su kazali da će, povodom 18 godina postojanja, na Dajbabskoj gori na kojoj se nalazi Glavni kontrolno-mjerni centar (GKMC), zasaditi 18 sadnica.

"Tim simboličnim gestom želimo da dodatno oplemenimo okolinu GKMC-a i tako građanima i posjetiocima učinimo još prijatnijim šetnju do ove lokacije", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније