Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

04. 03. 2019. 17:29 >> 16:54
3

POTPISAN UGOVOR

"Tofi" obnavlja ulice u Rožajama

Uprava javnih radova ugovorila je danas nastavak rekonstrukcije gradskih saobraćajnica u opštini Rožaje, koja će biti finansirana sredstvima iz kapitalnog budžeta.

Nakon sprovedene procedure javnog nadmetanja, za izvođača radova izabrano je rožajsko preduzeće "Tofi", a vrijednost radova je 69.141 euro. 

Kako se napominju u saopštenju Uprave javnih radova, riječ je o novoj fazi rekonstrukcije saobraćajnica, prema prioritetima koje je Upravi javnih radova dostavila Opština Rožaje.

Do sada je, između ostalog, završeno asfaltiranje ulice prema Hurijama, a započeti su radovi na Sandžačkoj ulici.

Država je iz kapitalnog budžeta za modernizaciju saobraćajnica na teritoriji rožajske opštine tokom prošle godine investirala više od 200.000 eura.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније