Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

07. 03. 2019. 13:03 >> 12:29

U PODGORICI

Sajam suvenira ove godine tri dana

Sajam suvenira, rukotvorina i umjetničkih zanata u organizaciji NVO “Civilni centar CG” počinje sjutra, a trajaće do nedjelje u šoping molu Delta City.

Tokom tri dana, koliko će trajati, na sajmu će se predstaviti više od 60 izlagača iz svih krajeva zemlje, što pokazuje da sajam nastavlja da bude jedan od najznačajnijih manifestacija tog tipa u Crnoj Gori, naveli su organoizatori.

"Cilj sajma je promocija izrade autohtonih crnogorskih suvenira i drugih rukotvorina, koji su neizostavan dio ponude svake zemlje. Kao i prethodnih godina, i tokom ovogodišnje manifestacije, sve posjetioce očekuje bogata ponuda proizvoda koji oslikavaju kulturno-istorijsku i prirodnu baštinu Crne Gore," navodi se u saopštenju.

"Posjetioci će imati priliku da vide najfinije rukotvorine, izrađene od svih vrsta materijala koji se mogu naći na našim prostorima, kao i da osjete duh i tradiciju Crne Gore. Osim što će predstaviti proizvode, izlagači će imati priliku da razmijene iskustva, podstaknu kreativnost i dobiju ideje i smjernice za pravljenje novih, prepoznatljivih, proizvoda. Na taj nastavljamo da afirmišemo sve one koji u izradi suvenira vide šansu za stalnim zaposljenjem i ostvarivanjem prihoda", navodi se u saopštenju.

Sajam će u petak, subotu i nedjelju biti otvoren od 10 do 22 sata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније