Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 03. 2019. 16:27 >> 15:53
1

BOKEŠKI FORUM

Otvoren kovčeg sa odjećom pokojnika na groblju u Tivtu

Otvoren kovčeg, sa odjećom pokojnika na samo desetak metara od ulaza na groblje "Sveti Šimun" zatekli su građani Tivta koji su o tome obavijestili NVO Bokeški forum.

Iz te NVO navode da su ih građani zamolili da o tome obavijeste nadležne i javnost.

"Dok su nam usta puna elitnog turizma, koji vežemo isključivo za strane investitore i čuvanje njihovog mira i blaženstva, o miru onih koji bi bar na ovom svetom mjestu trebalo da ga imaju niko ne vodi računa", navode tim povodom iz Bokeškog foruma.

Zaboravila su se, kažu, osnovna načela ponašanja, zaboravile se neke osnovne ljudske vrijednosti, koje su, dodaju, i ne tako davno krasile Boku.

Oni pozivaju odgovorne koji, kako su kazali, poput ping-pong loptice prebacuju nadležnost sa jednih na druge, da što hitnije riješe taj slučaj.

"I da pokušaju da se konačno dogovore oko upravljanja onim što nema veze sa milionima eura. Ili da ih , pošto su već izgradili dobre odnose sa njima, pitaju šta bi se desilo, da se ovakva slika zabilježi u civilizovanim i uređenim društvenim sisitemima, kakav je i Boka, do njihovog dolaska na vlast bila", zaključuju iz Bokeškog foruma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније