Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina Business, Objavila: M.M.Lj. ]

16. 03. 2019. 23:28 >> 22:53

KRAJEM MARTA

Bazar domaće hrane i proizvoda na Luštici

Bazar hrane i domaćih proizvoda Boke i okruženja pod nazivom U susret proljeću biće održan 23. i 24. marta na šetalištu u marina naselju Luštica Bay.

 

Organizatori bazara domaće hrane i proizvoda, kompanija Luštica Development i Sekretarijat za turizam i preduzetništvo Opštine Tivat, obezbijedili su učešće oko 20 poljoprivrednih proizvođača, Instituta za zdravu hranu Agrovita i proizvođača Agro klastera Nikšić.

Iz kompanije Luštica Development je saopšteno da će se među individualnim izlagačima naći proizvođači sira, rakije, zimnice, slatkog, meda, sapuna i ljekovitog bilja.

 Proizvode će ponuditi i proizvođači voća, povrća, domaćeg vina, sokova i ulja.

„Proizvode od maslina predstaviće porodica Moric, kao jedan od preduzetničkih vizionara na poluostrvu Luštica i koji je među prvima stavio u funkciju dugo porodično nasljeđe“, navodi se u saopštenju.

Vikend događaj, koji promoviše domaću proizvodnju, podrazumijevaće i program za najmlađe posjetioce uz crtanje, slikanje i takmičarske igre, reviju domaćih gastro delicija i edukaciju proizvođača.

 Planirano je i održavanje nekoliko seminara, a biće priređena i škola pripremanja čaja.

„U središtvu naših aktivnosti ove godine je porodica, jer vjerujemo da je ambijent Luštice Bay idealan za porodični dan u mediteranskom okruženju. Ponudićemo što više programa interesantnog kako posjetiocima tako i stanovništvu iz našeg okruženja“, saopštila je predstavnica marketinga Luštica Development, Slavica Milić.

Luštica Development, na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju koja će obezbijediti sve sadržaje neophodne za život i integrisanu u okruženje.

Prošlog ljeta je otvoren prvi od sedam planiranih hotela – The Chedi, kao i prva faza marine i marina naselje sa šetalištem i ugostiteljskim i komercijalnim sadržajima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније