Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

24. 03. 2019. 22:53   >>  22:18

PROVEŠĆE NOĆ ISPRED SKUPŠTINE

"Studenti ne žele podijeljeno društvo"

Večeras u 21 sat počelo je okupljanje studenata ispred Skupstine Crne Gore. Organizator je “Studentska inicijativa”, a ideja im je da pošalju poruku da su studenti kulturni i obrazovani mladi ljudi, koji ne žele podijeljeno društvo. Kako je najavljeno preko Fejsbuk stranice, okupljeni će ostati ispred skupstine do sjutra u 12 sati.

"Noćas smo došli da improvizujemo kulturno-filmsko veče kako bismo okupili studente, koji su zbog politički podijeljenog društva postali otuđeni jedni od drugih i posmatraju se kao neprijatelji, što ne bi trebalo da bude tako. Mi smo kolege i treba da sarađujemo", kazao je Radoš Živković, student FPN-a .

Poručio je da žele da ova oklupljanja budu prepoznata među studentima.

"I da znaju da u organizaciji “Studentska inicijativa” mogu da pronađu odgovore na studentska pitanja", naveo je Živković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније