Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 03. 2020. 15:06   >>  15:05 3

POMJERITE KAZALJKU

Počinje ljetnje računanje vremena

Ljetnje računanje vremena počeće u nedjelju 29. marta, pomjeranjem kazaljki za jedan sat unaprijed, sa 2 sata ujutro na 3 sata.

Ljetnje računanje vremena trajaće do posljednjeg vikenda u oktobru.

Vrijeme u Crnoj Gori ako i u regionu je usklađeno sa računanjem vremena u EU, kako bi lakše funkcionisalo jedinstveno tržište u Evropi, u sektora prevoza i komunikacija i pojedinih sektora industrije.

Iako je bilo predloga da se ukine pomjeranje časovnika, kao i da će se zemlje opredijeliti za ljetnje ili zimsko računanje vremena, odluka o tome je odložena.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније