Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

27. 03. 2019. 13:57 >> 13:22

PROJEKAT UJR

Postaviće 1.100 turističkih znakova

Oko 1.100 vertikalnih znakova sa turističkim informacijama biće postavljeno duž putnih pravaca u cijeloj Crnoj Gori, precizirano je ugovorom koji su potpisali Uprava javnih radova i podgoričko preduzeće "Crnagoraput".

Riječ je o turističkoj signalizaciji na panoramskim rutama "Kruna Crne Gore" i "More i visine", kao i na rutama koje ih povezuju.

"Realizacija ove investicije, čija je vrijednost 156.731 eura sa PDV-om, omogućiće kvalitetno pružanje turističkih informacija posjetiocima, kao jedan od segmenata unapređenja turističke ponude naše zemlje. Signalizacija će imati jedinstven oblik i boju i sadržaće jasne instrukcije o turističkim lokacijama" navodi se u saopštenju Uprave javnih radova.

Kako se dodaje, ugovorom je za realizaciju ovog projekta određen rok od četiri mjeseca od dana uvođenja izvođača u posao, a signalizacija će biti postavljena u više opština u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније