Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

01. 04. 2019. 07:20 >> 09:20

OD 16 SATI

"Dnevna soba" od danas na RTCG1

Emisija redakcije Zabavno-komercijalnog programa "Dnevna soba" od danas će premijerno biti emitovana na Prvom programu TVCG. Emisija ide uživo radnim danima od 16 do 17.30h.

 

Riječ je o emisiji Zabavnog programa, koja će pokušati da savjetuje i razonodi gledaoce. Želja je da se u sat i po gledaoci relaksiraju i zabave, kako bi pobjegli od dnevnih problema. 

Namijenjena je svim generacijama i porodici. U brojnim rubrikama bavimo se zanimljivim i aktuelnim temama, a uz pomoć sagovornika dijelimo savjete za jednostavniji život:

*razgovori sa psiholozima, ljekarima, veterinarima, advokatima, komunikolozima, sociolozima…

*zdravlje

*kuća, dom, enterijer, eksterijer, hortikultura

*trčanje, treniranje, fitness

*moda

*blogeri, youtuberi, društvene mreže

*djeca, beba, vrtić, škola

*kućna radinost

*uradi sam

*kuvanje

*praktični savjeti za ljepotu i njegu

*automobilizam

*astrologija, numerologija, običaji

*nagradna igra

Uz jednostavne i konkretne savjete za gledaoce, u emisiji ćemo ugostiti brojne individualce ili grupe koje se bave humanitarnim radom, kao i poznate ličnosti koje ćemo predstavljati u nešto drugačijem svjetlu, pružiti im mogućnost da sa gledaocima dijele svoja životna iskustva i male tajne u funkcionisanju domaćinstva.

Emisija ima za cilj da privuče gledaoce RTCG i u popodnevnom terminu sadržajima za sve generacije kroz opuštene, lezerne i korisne životne teme.

Ovaj dinamičan i jedinstven program informiše, edukuje, inspiriše, a prije svega zabavlja i nagrađuje.

 

Urednice i voditeljke programa su: Sandra Rmuš Gegović, Milena Bugarin, Ivona Blagojević, Jelena Pavličević, Ajda Šufta, Vlatka Raičković i Marija Radanović.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније