Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

03. 04. 2019. 12:39   >>  12:38

NAJBOLJI PARTNER U REGIONU

"Plantažama" međunarodno priznanje

Kompanija "13. jul Plantaže" dobila je međunarodno priznanje, nagradu "Kapetan Miša Anastasijević najbolji partner u regionu", za višedecenijski doprinos razvoju brenda i saradnje sa privrednim subjektima na tržištu.

Nagrada je u Beogradu uručena direktoru prodaje i marketinga Plantaža, Veselinu Đurišiću.

Kako se navodi u saopštenju Plantaža, priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" se, osamnaestu godinu za redom, dodeljuje najuspešnijima iz oblasti privrednog i društvenog stvaralaštva, u toku jedne godine, u okviru projekta "Put ka vrhu" koji zajednički sprovode Agencija "Media invent" iz Novog Sada, Novosadski i Beogradski univerzitet i Privredna komora Srbije.

Đurišić je istakao da mu je čast da u ime Kompanije "13. Jul Plantaže" prima ovo veliko priznanje koje nosi ime čovjeka kojeg je krasio veliki preduzetnički duh i koji je u mnogome zadužio svoj narod.

"Nagrada je velika čast, ali i obaveza da u svom daljem poslovnom angažmanu Kompanija, posebno na ovom za nas u Crnoj Gori, tradicionalno prijateljskom tržištu, bude još uspješnija u građenju partnerskih odnosa. Decenijama smo na ovom tržištu gradili i izgradili prepoznatljiv vinski brend i ovo tržište pokazuje da smo to radili kvalitetno i vratilo nam je tu pažnju lojalnošću prema našim proizvodima, prema crnogorskim vinima Plantaža", zaključio je Đurišić.

Žiri koji čine ugledni univerzitetski profesori, privrednici, kulturni djelatnici i naučni stvaraoci, dodijelio je ukupno 24 priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" za najuspešnije u u 2018. godini. Među ostalim dobitnicima ovog priznanja su: za visoke savremene metode u zdravstvu, Klinički centar Srbije, za nove tehnologije u građevinarstvu i industriji kompanija "Sika", za najboljeg domaćina "Kraun Plaza", za promociju dokumentarnog filma "Beldoks", za najboljeg privrednika u regionu, predsjednik kompanije Comtrade Group.

Ovo priznanje, koje se dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti uručeno je u Rektoratu Beogradskog univerziteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније