Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

04. 04. 2019. 14:44 >> 14:48
1

PROJEKAT OD MILION I PO EURA

Procedura za gradnju vrtića u Rožajama pri kraju

Procedura javne nabavke za izgradnju vrtića "Boško Buha" u Rožajama, u koji će Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta izdvojiti milion i po eura, u završnoj je fazi.

Uprava javnih radova donijela je juče odluku o izboru najpovoljnije ponude, pa se očekuje da uskoro bude potpisan i ugovor o izgradnji, kao završni segment tenderskog postupka. Rok za završetak radova je 12 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

Novi predškolski objekat planiran je na lokaciji postojećeg vrtića, u samom centru Rožaja. Sadašnji objekti stari su oko sedam decenija i projektom je predviđeno njihovo rušenje.

Objekat je projektovan kao savremeno i funkcionalno zdanje, kapaciteta oko 100 djece, ukupne bruto površine 1.120 metara kvadratnih. Imaće devet prostorija namijenjenih za dnevni boravak djece, od kojih četiri za jaslice, prostorije za vaspitače, kuhinju, administrativni blok, multifunkcionalni prostor sa garderoberima, višenamjensku salu i ostale prateće sadržaje.

Uprava javnih radova je sa podgoričkim preduzećem "Europrojekt" potpisala ugovor o stručnom nadzoru tokom izgradnje ovog objekta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније