Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

09. 04. 2019. 09:24 >> 10:17
4

RAIČEVIĆ NAJAVIO

Početkom 2020. moguća izgradnja vrtića

Gradnja vrtića u Baru, mogla bi da počne već početkom 2020. godine, kazao je prvi čovjek grada pod Rumijum Dušan Raičević, gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

"Želimo da vjerujemo da projekat izgradnje vrtića u Baru, već krajem ove godine može da dođe u onu fazu u kojoj je bio u oktobru 2018.", poručio je Raičević.

Cilj je, kako pojašnjava da se početkom 2020. u posao uvede izvođač radova.

“Da početkom 2020. možemo možda u posao da uvedemo potencijalnog izvođača radova, kako bismo već u toku godine, odnosno od 12 do 14 mjeseci mogli da dobijemo novi vrtić koji je potreban Baru”, kazao je Raičević.

Podsjetimo gradska uprava u Baru predložila je novu lokaciju za izgradnju vrtića u tom gradu. Nakon što su sa predstavnicima Građanske inicijative pronašli parcelu, prijedlog je upućen Vladi Crne Gore na razmatranje.

“Locirali smo dvije urbanističke parcele koje se nalaze u zahvatu DUP-a “Topolica-Bjeliši”. To su lokaliteti koji se nalaze u blizini poljoprivredne škole, to je površina od 6.300m2 i to je nešto što odgovara potencijalnoj lokaciji vrtića u Baru”, kazao je Raičević.

Pojašnjava da je po važećem planskom dokumentu na toj lokaciji moguće graditi objekat u prizemlju površine oko 2.500 metara kvadratnih.

“Mišljenja smo da je na ovoj lokaciji moguće izgraditi objekat koji bi mogao da zadovolji sve potrebe vrtića u Baru”, poručio je Raičević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније