Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

11. 04. 2019. 13:23 >> 13:22

U DELTI

Dječiji proljećni vikend 20. i 21. aprila

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji, jubilarni, deseti "Dječiji proljećni vikend" biće održan 20. i 21. aprila u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji će, kako su najavili organizatori učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.

Osim cjelodnevnog zabavnog programa koji će se tokom oba dana odvijati na bini, biće organizovane i edukativne radionice i to u saradnji sa Glavnim gradom i preduzećima “Čistoća“ i “Zelenilo”, kao i Nacionalnim parkovima Crne Gore.

Deseto, jubilarno izdanje Dječijeg proljećnog vikenda, kako je najavljeno donosi i neke novine.

Jedna od njih je i takmičenje u vožnji Hot Wheels autića - gdje će nagrade biti autići iz specijalne, ograničene, kolekcionarske serije.

No, to nijesu jedini pokloni kojim će obradovati mališane.

"Lutka Barbie ove godine slavi 60-ti rođendan, pa nam je zadovoljstvo da će crnogorska proslava biti upriličena u okviru Dječijeg proljećnog vikenda, kada će biti podijeljeno oko 200 lutki, a planiran je i još čitav niz zabavnih aktivnosti tim povodom".

I ove godine mališani će kroz igru učiti engleski jezik.

"Naš višegodišnji partner Helen Doron, koji proslavlja pet godina rada u Crnoj Gori, organizovaće edukativne radionice kako učiti engleski jezik, a već su prepoznate njihove humanitarne akcije koje sprovode u okviru Dječijeg proljećnog vikenda. Prethodnih godina organizovali su akciju prikupljanja knjiga za biblioteku Dječije bolnice, a za ovu godinu, pridružuju se akciji “Čep za hendikep” – prikupljamo plastične čepove, kako bi se Udruženju hendikepiranih obezbijedila pomagala".

Svi programi na manifestaciji, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Detalje o programu mogu se naći na web i facebook stranici Dječiji proljećni vikend.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније