Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

15. 04. 2019. 20:14 >> 20:16

LAKŠE DO FOTOGRAFIJA

Vlada od danas ima Flickr nalog

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore otvorila je nalog Vlade na Flickru kako bi se korisnicima pouzdanije, brže i lakše učinila dostupnim fotografije, saopšteno je iz Vlade.

Korisničko ime je, kako su naveli, Vlada Crne Gore, ime koje se prikazuje je VladaCG, url je https://www.flickr.com/people/vladacg/.

Do fotografija je moguće doći i pretragom - Vlada CG Flickr.

''Fotografije su objedinjene u albume koji se nazivaju prema događaju što je moguće vidjeti klikom na horizontalni meni „Albumi“ ili direktnim linkom: https://www.flickr.com/photos/vladacg/albums. Fotografije je moguće preuzeti (downloadovati) pojedinačno ili komplet – cio album. Pri tome je moguće odabrati željenu rezoluciju'', objasnili su iz Vlade.

Takođe je moguće podesiti dobijanje automatskog obavještenja (notifikacija) kada korisnici Flickra koje pratite postave sadržaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније