Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

19. 04. 2019. 06:41   >>  06:41 3

OPŠTINA JEDNOGLASNA

Budva protiv privremenih objekata

Vladajuća koalicija u Budvi jednoglasno je odbila izmjene i dopune Plana privremenih objekata za period od 2019. do 2023, koji im je poslalo i tražilo mišljenje Ministarstvo održivog razvoja i turizma, prenose Dnevne noovine.

 

“Ne dajemo vam saglasnost na izmjene i dopune Plana privremenih objekata, period 2019-2023. za zonu Morskog dobra”, stoji u dopisu Ministarstvu održivog razvoja i turizma, koj i je potpisao predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević, a upućen nakon koalicionog sastanka.

Iz Budve je resoru na čijem je čelu Pavle Radulović i javnom preduzeću koje vodi Predrag Jelušić upućeno da je Opština odavno saopštila svoj stav i da je radila principijelno i transparentno, što nije bio slučaj sa MORT i Morskim dobrom.

Jučerašnja odluka vladajuće koalicije je, možda, i jedina donešena konsenzusom od kada je početkom godine došlo do rotacije u budvanskoj vlasti, navodi list.

Plan Ministarstva na čijem je čelu Pavle Radulović, koji je upućen Opštini Budva, predviđao je da šest diskoteka na budvanskom šetalištu, i još 14 ugostiteljskih objekata lokala brze hrane i trgovačkih radnji šetališta ispod Pošte, koji su u zoni Morskog dobra ostaju i ovoga ljeta.

To bi značilo da otvorene diskoteke Trokadero, Paris, Ambinete, Rafaelo, Maltez i Miami, ostajnu da rade i ove godine, dok su objekti koji su u nadležnosti budvanske opštine uklonjeni.

Sada je, kako pišu Dnevne novine, definitivno jasno da ni ovih 20 lokacija ovog ljeta neće raditi i samo je pitanje koliko će efikasno i brzo biti uklonjeni jer se bliži ljetnja turistička sezona.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније