Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 04. 2019. 08:35   >>  08:34

ROTARY KLUB BAR

Domu zdravlja Bar donirali uređaj za EKG srca

Šestokanalni uređaj za snimanje EKG-a srca Domu zdravlja Bar donirao je Rotary klub Bar.

Kako je saopštio Rotary klub Bar, donacija je uručena direktoru Borislavu Laleviću.

"Građani Bara su dobili kvalitetan EKG uređaj koji će uz postojeće u Domu zdravlja doprinjeti boljoj zdrastvenoj zaštiti te kvalitetnijem dijgnostifikovanju kardio vaskularnih problema", kazali su iz Rotary kluba.

Lalević se, kako dodaju, na prigodnoj svečanosti zahvalio predstavnicima Rotary kluba kako na ovoj vrijednoj donaciji tako i na predhodnim aktivnostima koje su barski rotarijanci sprovodili u korist Doma zdravlja i Barske bolnice.

"Rotary klub Bar će u okviru svojih mogućnosti i u budućnosti realizovati slične projekte i raditi na tome da stalno doprinosi zajednici", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније