Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

19. 04. 2019. 18:04 >> 18:08

UČETVUJE 1.500 MALIŠANA

Dječiji proljećni vikend sjutra u Podgorici

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji, jubilarni, deseti “Dječiji proljećni vikend” biće održan ovog vikenda u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji će učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.

Osim cjelodnevnog zabavnog programa koji će se tokom oba dana odvijati na bini, biće organizovane i edukativne radionice i to u saradnji sa Glavnim gradom i preduzećima “Čistoća“ i “Zelenilo”, kao i Nacionalnim parkovima Crne Gore i Zavodom za metrologiju.
Deseto, jubilarno izdanje Dječijeg proljećnog vikenda donosi i neke novine. 

Jedna od njih je i takmičenje u vožnji Hot Wheels autića - gdje će nagrade biti autići iz specijalne, ograničene, kolekcionarske serije.
Lutka Barbie ove godine slavi 60-ti rođendan, pa nam je zadovoljstvo da će crnogorska proslava biti upriličena u okviru Dječijeg proljećnog vikenda, kada će biti podijeljeno puno poklona, a planiran je i još čitav niz zabavnih aktivnosti tim povodom. 

Takođe, naši višegodišnji partneri Helen Doron, koji proslavljaju pet godina rada u Crnoj Gori, organizovaće edukativne radionice kako učiti engleski jezik, a već su prepoznate njihove humanitarne akcije koje sprovode u okviru Dječijeg proljećnog vikenda.

U okviru ovogodišnje manifestacije ,,Dječiji proljećni vikend” Helen Doron Montenegro najavljuje Projekat recikliranja „Big 5“.

Naime, u periodu od 20. aprila do 18. juna, Helen Doron Montenegro će zajedno sa Inter Trejd d.o.o. sakupljati recikažne sirovineu korist Dnevnog centra ,,Tisa” iz Bijelog Polja.

Stoga Vas pozivamo da zajedno sa svojom djecom učestvujete tako što ćete 20. i 21. aprila na štand Helen Doron Montenegro u Delta City-ju donijeti iskorišćene plastične boce, čepove od boca, kartone i kancelarijske papire i odložiti ih u posebne kontejnere.

Svi programi na manifestaciji, kao i uvijek do sad, su besplatni. Dječiji proljećni vikend biće otvoren od 10.30 do 20 sati u Delti. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније