Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

20. 04. 2019. 09:12   >>  09:11 1

U PODGORICI

Danas deveti protest pod sloganom Odupri se

Novi protest građana pod sloganom Odupri se biće održan večeras u 19 sati, na platou ispred Skupštine Crne Gore.

Iz Pokreta Odupri se su saopštili da, nakon veoma uspješnog karavana kojim su prošlog vikenda obišli skoro cijelu Crnu Goru i susreli se sa građanima koji nijesu u prilici da im se pridruže u Podgorici, nastavljaju sa redovnim protestima.

Predstavnik Organizacionog odbora Džemal Perović kazao je ranije na konferenciji za novinare da su proteklih dana prikupljali snagu, i da nastavljaju sa protestima.

„Sve poteškoće koje ne krijemo, finansijske i svake druge prirode, učinile su da se stekne utisak da smo izmjestili fokus od glavnog cilja, ali nije tako. Mi ostajemo na istom putu smjene režima i demontaže korumpiranog sistema“, poručio je Perović.

Kako je naveo, spremni su da tu borbu vode koliko god bude trebalo.

„Mi ćemo nenasilno i istrajno pobijediti silnike koji predstavljaju ovaj korumpirani režim“, istakao je Perović.

On je rekao da očekuju masovan protest iako je, kako je kazao, odmah nakon četvrtog skupa stavljena u pogon mašinerija za zastrašivanje.

„Ne možemo objelodanjivati sve naše poteze njima, da nam ne bi spremili njihove već poznate zamke“, kazao je Perović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније