Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

22. 04. 2019. 10:58 >> 10:58
1

POTPISAN UGOVOR

Kartica za popuste budvanskim penzionerima

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predsjednik Udruženja penzionera Budve Nikola Zec potpisali su danas, Ugovor o saradnji povodom projekta "Super senior kartice". Super senior kartica, će budvanskim penzionerima omogućiti da ostvare brojne popuste i uštede.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević istakao je da je Opština Budva prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat "Super senior kartice", a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera.

"Kroz ovaj projekat i druge vidove saradnje sa Udruženjem penzionera koje smo već ostvarili od početka godine, pokazujemo da mi, kao lokalna samouprava, vodimo računa o svim našim građanima“, poručio je Carević.

Nikola Zec, predsjednik Udruženja penzionara Budve, zahvalio se predstavnicima lokalne samouprave na pomoći koju pruža penzionerima koji se nalaze u lošem materijalnom i socijalnom položaju, te da će se projektom Super senior kartica u mnogome doprinijeti poboljšanju standarda najugroženijem dijelu stanovništva.

Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera putem kojih će se svakom od njih omogućiti popusti i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima.

Predviđeno je da se popusti na usluge ostvaruju u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza.

Opština Budva će obezbijediti popuste kod javnih ustanova, instutucija i preduzeća čiji je osnivač specijalne popuste na njihove usluge. Opština Budva će organizovati sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima. Udruženje penzionera Budve trenutno ima preko 3.100 penzionera.

Carević je pozvao sve privrednike iz Budve, da budu članovi Super senior sponzorskog kluba kako bi dali svoj doprinos što boljem i kvalitetnijem životu budanskih penzionera. 

Kartice će za sve penzionere biti besplatne,  dok će troškove izrade i personalizacije kartica snositi Opština Budva, a registracija i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније