Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

23. 04. 2019. 19:27   >>  19:28 5

TROGODIŠNJI BERANAC

Najljepšem dječaku u CG potrebna sredstva za "Mister Svijeta"

Kovrdžavom kosom i plavim očima trogodišnji Viktor Uković iz Berana privukao je pažnju jedne modne agencije i slučajno postao maneken. Sve je počelo nakon objavljivanja snimka na društvenim mrežama, a pozvan je i da našu zemlju predstavi na takmičenju za Mistera Svijeta, koje se ove godine održava u Turskoj. Ipak, problem je što nema dovoljno sredstava za put, iako Ukoviće podržavaju prijatelji i Opština Berane.

Viktorova majka Elmaza Uković je istakla da dječak voli da se fotografiše i sve doživljava kao igru. Iako Viktorov odlazak u Tursku zbog nedostatka sredstava nije siguran, naglasila je i da vjeruje da će se problem riješiti, te da će mališan predstaviti svoj grad i državu na najbolji način.

 

Vanja Rakonjac, TVCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније