Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

24. 04. 2019. 16:01   >>  16:00

U MILVOKIJU

CG policajci na obuci s američkim "SWAT"-om

Pripadnici Crnogorske policije i policijske akademije obučavali su se u američkom gradu Milvokijom sa "SWAT" jedinicom tog grada(specijalne snage policije) u pretresima, upadima u prostorije i uklanjanju eksplozivnih sredstava.

"Međunarodni program za obuku i pomoć policiji (ICITAP), u okviru Ambasade SAD, sponzorisao je ovu posjetu u cilju jačanja kapaciteta crnogorske policije za taktičke operacije", saopšteno je iz Ambasade SAD.

Kako su kazali, sastanci su održani i sa predstavnicima Policijske akademije Milvokija radi diskusije o nastavnom planu za stručno osposobljavanje policije.

"Najmanje tri studijske posjete Milvokiju su prethodno održane u okviru ovog partnerstva u cilju sagledavanja patrolne metodologije, akademije za obuku, centra za čuvanje dokaza, organizacione strukture i drugih sistema policijske službe Milvokija", naglasili su iz Ambasade SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније