Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 05. 2019. 11:48 >> 11:48

JANOVIĆ

Profesori i treneri daće novi kvalitet u radu sa mladima

Ministar sporta i mladih Nikola Janović istakao je da ga raduje što se sport sve više prepoznaje kao korisno sredstvo za prevenciju negativnih pojava u društvu uz uvjerenje da će stečena znanja i vještine profesorima i trenerima dati novi kvalitet u radu sa mladima.

Kako navode iz resornog ministarstva, Janović i ambasadorka OEBS-a u Crnoj Gori Mariz Davije primili su danas profesore fizičkog vaspitanja i trenere koji će učestvovati na regionalnoj obuci, koja se, u organizaciji OEBS-a i Kancelarije UN-a za droge i kriminal (UNODC), od 14. do 16. maja ove godine, održava u Beogradu.

Davije je istakla da su mladi pokretačka snaga za proces pomirenja i saradnje u regionu.

Čestitala je Crnoj Gori na iskazivanju interesa za učešće u ovoj regionalnoj inicijativi koja se fokusira na prevenciji kriminala mladih kroz obrazovne programe.

Davije je takođe čestitala izabranim učesnicima i poželjela im uspjeh tokom obuke i njihovog budućeg rada.

Janović je poželio uspješnu obuku učesnicima i istakao da ga raduje što se sport sve više prepoznaje kao korisno sredstvo za prevenciju negativnih pojava u društvu uz uvjerenje da će stečena znanja i vještine profesorima i trenerima dati novi kvalitet u radu sa mladima.

Učesnici obuke, treneri Zoran Abramović i Marko Radusinović i profesori fizičkog vaspitanja, Adnan Mušović i Aleksandra Ražnatović zahvalili su se Ministarstvu sporta i mladih i Misiji OSCE-a u Crnoj Gori koji su im pružili priliku za usavršavanje i mogućnost da po povratku nove vještine prenesu i svojim kolegama u cilju daljeg zajedničkog doprinosa razvoju mladih kroz sport.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније