Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

17. 05. 2019. 18:27 >> 18:27

SP UCG

Pokušavamo da riješimo problem sa Work&Travel programom

Studentski parlament Univerziteta Crne Gore (SPUCG) aktivno radi na rješavanju problema sa predrokovima za studente učesnike Work&Travel programa, saopšteno je iz te organizacije.

Iz SPUCG pozvali su sve studente koji putuju u Sjedinjene Američke Države (SAD) da se prijave svojim povjerenicima i da im dostave spisak predmeta iz koje im je potreban predrok, kako bi imali kompletnu informaciju za sve studente.

Kako su naveli, po dobijanju tih podataka, SPUCG će to pitanje pokrenuti pred nadležnim organima Univerziteta, gdje će, putem svojih predstavnika, nastojati da se bori za interes studenata koji učestvuju u Work&Travel programu.

“Obavještavamo sve studente UCG da SPUCG aktivno radi na preduzimanju mjera kako bi problem sa predrokovima za studente učesnike Work&Travel problema bio pozitivno regulisan u najkraćem mogućem roku”, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније