Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ Mina ]

19. 05. 2019. 23:16   >>  23:17

UOČI DANA NEZAVISNOSTI

Izložba fotografija crnogorskih osnovaca

Skupština Crne Gore organizovaće sjutra , uoči Dana nezavisnosti, izložbu fotografija crnogorskih osnovaca na temu Moj grad - moja domovina.

Na platou ispred Skupštine biće predstavljeno 100 radova iz 37 crnogorskih osnovnih škola iz 14 gradova. 

"Osnovci su svojim kreativnim izrazom prikazali detalje iz svog okruženja koji ih asociraju na predloženu temu", saopšteno je iz parlamenta.

Postavka trodnevne izložbe biće povod da učenici i nastavnici Osnovne škole „Pavle Kovačević“ iz Grahova, u ponedjeljak posjete Skupštinu Crne Gore i upoznaju se sa radom parlamenta.

Crna Gora u utorak, 21. maja, obilježava 13 godina od obnove nezavisnosti na referendumu koji je održan 2006. godine. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније