Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

20. 05. 2019. 21:38   >>  21:44

U SKUPŠTINI

Izložba osnovaca povodom Dana nezavisnosti

Skupština Crne Gore je povodom Dana nezavisnosti Crne Gore priredila izložbu fotografskih radova učenika osnovnih škola na temu „Moj grad-Moja domovina“.

"Izložba je imala za cilj da podstakne učenike da svojim kreativnim izrazom, u vidu fotografije predstave detalje iz svog okruženja koji ih asociraju na zadatu temu", kazali su iz Skupštine.

U okviru postavke, predstavljeno je 100 radova 37 osnovnih škola, iz 14 crnogorskih opština.

"Ovim povodom učenici Osnovne škole „Pavle Kovačević“ iz Grahova, imali su priliku da posjete Skupštinu Crne Gore i upoznaju se sa radom, nadležnostima i funkcijama, istorijatom i aktivnostima radnih tijela i poslaničkih klubova. Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, kao i više poslanika prisustvovali su otvaranju izložbe. Izložba će biti postavljena do srijede, 22. maja u holu Skupštine Crne Gore", naglasili su iz Skupštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније