Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

22. 05. 2019. 11:09 >> 11:22
3

PRIJESTONICA CETINJE

Pokazali kako se slavi Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti Crne Gore proslavljen je sinoć na Cetinju nastupom jednog od najpopularnijih pop-rok sastava bivše Jugoslavije - Parnog valjka.

Brojna publika svih generacija u glas je pjevala hitove "Sve još miriše na nju", "Moje zastave", "Ugasi me".

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan istakao je da su fantastičnom atmosferom i koncertom pokazali kako se slavi Dan nezavisnosti.

"Čitav grad je disao u ritmu muzike, u ritmu 'Parnoga valjka', kazao je kratko Kašćelan.

Osnivač benda, kompozitor i tekstopisac Husein Hasanefendić – Hus kazao je da su se pobrinuli da dobru atmosferu prenesu i na publiku.

"Publika osjeti ako joj se ponudi nešto, emocija, a mi se još uvijek trudimo ponudit, veselit se na bini svirati sebi za dušu, sebi za gušt i onda to ljudi osjete. Dešavalo se da sviramo pred stancima koji ne razumiju tekst, ali prepoznaju energiju, emociju. Aki zna reći nema lose publike, ima samo loših izvođača", kazao je Hus.

Kako je i najavljeno, repertoar je odslikao presjek najboljeg iz 44- godišnje karijere.

Koncert kultne zagrebačke grupe na Cetinju organizovala je Prijestonica Cetinje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније