Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

29. 05. 2019. 06:44 >> 06:45
12

ZA PREDSJEDNIKA VRHOVNOG SUDA

Kandidovala se Vesna Medenica

Na oglas Sudskog savjeta za predsjednika, odnosnu predsjednicu Vrhovnog suda do sinoć stigla je samo jedna prijava i to od aktuelne predsjednice najvišeg suda u našoj državi Vesne Medenice, saopšteno je Pobjedi iz ovog tijela.

 

Iz Sudskog savjeta su potvrdili da je rok za podnošenje prijava završen juče, nakon 15 dana od otvaranja oglasa 13. maja.

"Do 13 sati stigla je jedna prijava, koju je podnijela dosadašnja predsjednica Vrhovnog suda gospođa Vesna Medenica. Ističemo da će, shodno zakonskim odredbama, nadležna služba Sekretarijata Sudskog savjeta sačekati još dva dana, u slučaju da bude prijava koje su podnijete putem Pošte", naglasili su za Pobjedu iz Sudskog savjeta.

Prema našim saznanjima, do kraja radnog vremena nije bilo novih prijava.

Aktuelnoj predsjednici Vrhovnog suda Vesni Medenici drugi petogodišnji mandat istice 26. jula.

Prvi put je u Skupštini za predsjednicu Vrhovnog suda, kako piše u njenoj biografiji, izabrana 19. decembra 2007. godine, a na prijedlog tadašnjeg predsjednika države (Filipa Vujanovica), predsjednika parlamenta (Ranka Krivokapica) i premijera (Željka Šturanovica).

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније