Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

30. 05. 2019. 09:35   >>  09:35 1

VISOK VODOSTAJ

Cijevna "ustala" kao usred zime

Obilna kiša koja je prethodnih dana padala u Podgorici uslovila je rast vodostaja Cijevne.

Vodostaj je, sudeći po snimcima koje je zabilježila ekipa Radio-televizije Crne Gore (RTCG), na nivou onog tokom zimskih mjeseci.

Vodopadi, brzaci i zamućena Cijevna više podsjećaju na novembar ili decembar, nego li na kraj maja, kada smo navikli na pitomiju rijeku koja bi, usljed visokih temperatura, mamila i prve kupače.

Ako je vjerovati najavama meteorologa, ali i situaciji na terenu, prilično ćemo se načekati da se sunčamo na stjenovitim plažama Cijevne ili kupamo u bistroj vodi jedne od najljepših rijeka u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније