Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

03. 06. 2019. 14:09 >> 14:13

UPRAVNI ODBOR UCG ODLUČIO

Ponoviće konkurs za izbor dekana Biotehničkog

Konkurs za izbor dekana Biotehničkog fakulteta biće ponovo objavljen, zaključeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore.

Vijeća Biotehničkog fakulteta UCG nije utvrdilo predlog za izbor dekana, na sjednici održanoj 15. maja ove godine, a po osnovu objavljenog konkursa.

"S tim u vezi, konkurs za izbor dekana Biotehničkog fakulteta će se ponovo objaviti", saopštio je predsjednik Upravnog odbora UCG Duško Bjelica.

On je kazao da je Upravni odbor Univerziteta Crne Gore danas donio Odluku kojom su utvrđeni rokovi za sprovođenje izbornih radnji za izbor dekana Biotehničkog fakulteta, u ukupnom trajanju od 45 dana. Konkurs za izbor dekana objaviće se u Biltenu UCG i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori.

"Pijave na konkurs podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori", kazao je predsjednik Bjelica.

On je takođe saopštio da je Upravni odbor UCG danas dao saglasnost na Izmjene i dopune Plana javnih nabavki Univerziteta Crne Gore i Izmjene i dopune Finansijskog plana Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније