Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

04. 06. 2019. 11:53 >> 12:02

KADROVSKE PROMJENE

Magočević na čelu CB Bar, Drobac komandant PJ

Novi načelnik Centra bezbjednosti Bar od danas je Veselin Magovčević, koji je do sada bio komandant Posebne jedinice policije, dok je za komandanta Posebne jedinice policije postavljen dosadašnji zamjenik komandanta Protivterorističke jedinice Miodrag Drobac, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Kolegijum direktora Uprave policije donio je danas  odluku o kadrovskim promjenama kao i postavljenju rukovodioca na novo radno mjesto predviđeno Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Uprave policije.

“Za načelnika Forenzičkog centra postavljen je prof.dr. Aleksandar Ivanović, koji je u Forenzičkom centru do sada obavljao poslove rukovodioca Grupe za postupanje sa dokaznim materijalom, forenzičku analitiku i kontrolu kvaliteta. Za zamjenika načelnika Forenzičkog centra, koje je novoformirano radno mjesto, postavljena je Sandra Kovačević koja je do sada bila rukovodilac Grupe za DNK analizu u Forenzičkom centru”, navodi se u saopštenju.

Za v.d. načelnika Odsjeka za međunarodnu operativnu saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE postavljen je Dejan Boljević koji je do sada obavljao poslove rukovodioca Grupe za ciljane potrage u ovom Odsjeku.

“Komandant Jedinice za podršku i logistiku u novoformiranom Sektoru specijalne policije je Dragiša Mugoša koji je do sada obavljao poslove rukovodioca Odjeljenja policije u Centru bezbjednosti Podgorica”, dodaje se u saopštenju.

Kolegijum će i u narednom periodu sagledavati potrebe službe i shodno tome i dalje kadrovske promjene.

“Novim Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji predviđena je reorganizacija poslova i zadataka u mnogim segmentima, kao i sistematizacija novih organizacionih jedinica, a sve sa ciljem još efikasnijeg obavljanja policijskih poslova i zadataka, posebno u borbi protiv organizovanog kriminala. Cilj je da Uprava policije, na što jednostavniji i brži način, uz angažovanje svakog pojedinca na radnim mjestima na kojima može dati svoj maksimum, postiže što bolje rezultate, u skladu sa evropskim standardima kojima naša policija teži i organizaciono i u radu i djelovanju”, saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније