Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Dan; Objavila: M.M ]

07. 06. 2019. 07:22 >> 09:29
5

IZ BEOGRADA

Policija ispituje prijetnje Vukoviću

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miodrag Vuković dao je izjavu policiji povodom prijetećeg pisma koje mu je upućeno iz Beograda, a koje mu je poštom stiglo u crnogorski parlament. Vuković je za "Dan" kazao da mu je u policiji rečeno da ispituju sve okolnosti u vezi s tim pismom i da je o svemu informisan i Interpol.

Kako je istakao, u pismu se navodi da je izvjesna osoba iz glavnog grada Srbije angažovala bandu u Novoj Varoši čiji članovi treba da pređu crnogorsku granicu i povrijede njega i članove njegove porodice.

“Nijesam uplašen, ali jesam zaista zabrinut. Tokom razgovora sa policijskim službenicima zajedno smo konstatovali da je vrag odnio šalu. Poznati su moji stavovi i ocjene o procesima u zemlji i regionu, u parlamentu sam 30 godina i nije prvi put da se atakuje na mene”, naveo je Vuković.

On je dodao da je pismo stiglo prošle sedmice i da je generalni sekretar Skupštine Crne Gore odmah nakon prijema o svemu informisao policiju.

“U međuvremenu je utvrđeno da firma i lice koji se navodi kao potpisnici tog pisma ne postoje, a ispituje se sve u vezi sa imenima lica koja su navodno iz Nove Varoši. Mi živimo u vremenu radikalizacije političkih prilika, gdje se nerijetko javljaju pojedinci na sve spremni, navodno pod firmom odbrane nekih vrijednosti i političkih stavova. Logično je biti zabrinut”, rekao je Vuković.

Kako je istakao, već 20 godina je kolumnista beogradskog „Svedoka” te su njegovi politički stavovi zato poznati i u Srbiji.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније