Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

15. 06. 2019. 17:17 >> 17:14

IZ OPŠTINE SAOPŠTILI

Rekonstrukcija puta ka Hridskoj jezeru ide po planu

Rekonstrukcija puta prema Hridskom jezeru, koja podrazumijeva prokopavanje kanala za odvod vode, ugradnju vodopropusta, kao i tamponiranje puta kako bi se do Jezera moglo stići malim autom, ide planiranom dinamikom, a kvalitet izvedenih radova je na zadovoljavajućem nivou, konstatovali su prilikom obilaska predstavnici rukovodstva Opštine Plav i NVO „Prijatelji Plava“.

"Čelnici Opštine su ovom prilikom izrazili iskrenu zahvalnost nevladinoj organizaciji `Prijatelji Plava` na pokrenutoj akciji, kao i svim dobronamjernim ljudima koji svojim donacijama podržavaju realizaciju projekta od opšteg društvenog značaja koji će omogućiti bolju turističku i privrednu valorizaciju Hridskog jezera i okolnih planina", saopšteno je iz Opštine Plav.

Kako su kazali, predstavnici NVO „Prijatelji Plava“ informisali su sagovornike o izvedenim radovima, planovima za naredni period, kao i o iznosu prikupljenih sredstava.

Oni su napomenuli da akcija i dalje traje, navodeći da se svakodnevno javljaju velikodušni pojedinci koji žele da daju doprinos, kako novčanom donacijom, tako i u izvođenju radova.

"S obzirom na dragocjenost Hridskog jezera u smislu turističke ponude Crne Gore, kao i vrijednost projekta u čiju realizaciju se krenulo, tokom obilaska radova dogovoreno je da Opština Plav i NVO `Prijatelji Plava` upute zajedničko pismo nadležnim državnim institucijama kako bi u okviru svojih mogućnosti pomogle da se projekat dovede do kraja na opšte dobro svih građana. Organizatori planiraju završetak radova prije 12. jula, kada se održava tradicionalno okupljanje lokalnog stanovništva, kao i mnogobrojne dijaspore na prostoru pored Hridskog jezera. Obilasku radova prisustvovali su i predstavnik Islamske zajednice i pojedini izvođači radova", poručili su iz Opštine Plav.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније