Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 06. 2019. 20:39   >>  20:38 1

ČESTITKA JANOVIĆA

"Srce, trud i talenat su vas odveli na Evropsko"

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je rukometašima, stručnom štabu i čelnicima Rukometnog saveza Crne Gore plasman na Evropsko prvenstvo.

"Čestitam vam plasman na Evropsko prvenstvo. U duhu lovćenske visine i svjetlosti kuca vaše srce. Crvenim i zlatnim bojama. Bojama Crne Gore i za Crnu Goru",  navodi se u čestitki ministra.

Poručio je rukometašima da su ih njihovo srce, trud i talenat odveli da se takmiče među najboljima.

"Snagom i emocijom kojom ste vi uvijek bodrili domovinu, sada cemo mi navijati za vas. Ponosno, iskreno, crnogorski", istakao je Janović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније