Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

17. 06. 2019. 11:21 >> 11:24
32

ČESTITKA "KRSTAŠA"

Svijetla budućnost CPC sa episkopom Borisom

Udruženje Crnogoraca Srbije “Krstaš” čestitalo je episkopu Crnogorske pravoslavne crkve Borisu povodom Hirotonije koja je obavljena 16. juna na Cetinju. U čestitki su naveli da duboko vjeruju u svijetlu budućnost CPC, Crne Gore i crnogorskog naroda.

 

“Vaše Preosveštenstvo, povodom Hirotonije u Episkopa Crnogorske pravoslavne crkve Udruženje „Krstaš“ Vam u ime vjerske zajednice Crnogoraca u Srbiji upućuje iskrene čestitke. Podsjećamo se Vaših dolazaka i boravaka među nama i radujemo se istorijskom događaju za crnogorski narod, državu i našu svetu crkvu”, naveli su iz “Krstaša”.

Kazali su da vjeruju u svijetlu budućnost CPC.

“Sa Crnogorcima u Lovćencu ste od 2004. godine bili i u veselju i tugi, i za Badnji dan i Božić, i kada smo slavili našeg zaštitnika svetog Ivana Crnojevića, i kada smo prosljavljali obnovu nezavisnosti naše postojbine Crne Gore, ali i kada smo u žalosti sa ovoga svijeta ispraćali naše istaknute članove. Poznavajući Važu požrtvovanost i ljubav prema svetim dužnostima koje obavljate, duboko vjerujemo u napredak i svijetlu budućnost naše crkve, države, crnogorskog naroda i svih građana Crne Gore.”

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније