Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

17. 06. 2019. 19:25 >> 19:32

JANOVIĆ I RADOVIĆ

Priznanje za projekat Evropske omladinske kartice

Međunarodno priznanje koje je Crna Gora dobila za kvalitet benefita za mlade samo je potvrda pune posvećenosti i zajedničkih napora Ministarstva i NVO Centra za omladinsku edukaciju u cilju poboljšanja položaja mladih u Crnoj Gori, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović.

Janović se sastao sa direktorom nevladine organizacije Centar za omladinsku edukaciju Jugoslava Radovića povodom dobijanja međunarodnog priznanja i nagrade, koju je Evropska asocijacija omladinskih kartica (EYCA) dodijelila na konferenciji u Ljubljani održanoj od 6-9. juna.

Istakao je da projekat promocije i distribucije Evropske omladinske kartice od samog početka ima podršku Ministarstva sporta i mladih kao generalnog partnera.

"Od samog početka, projekat promocije i distribucije Evropske omladinske kartice u Crnoj Gori ima punu podršku Ministarstva sporta i mladih. U saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju, odštampano je 5.000, a distribuirano preko 3.000 omladinskih kartica u svim crnogorskim opštinama, putem kojih mladi u Crnoj Gori mogu da ostvaruju benefite i popuste širom Crne Gore i Evrope. Međunarodno priznanje koje je Crna Gora dobila za kvalitet benefita za mlade je samo potvrda pune posvećenosti i zajedničkih napora Ministarstva i NVO Centra za omladinsku edukaciju u cilju poboljšanja položaja mladih u Crnoj Gori", rekao je ministar.

Radović je zahvalio Ministarstvu sporta i mladih na nesebičnoj i kontinuiranoj podršci.

"Pripala nam je izuzetna čast da budemo pobjednici u jednoj od najvažnijh kategorija - kvalitet popusta i benefita za mlade, u okviru koje su kolege iz 36 država članica Evropske asocijacije omladinskih kartica glasale za Crnu Goru",naveo je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније