Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

21. 06. 2019. 15:05 >> 15:07

RAJZING RAJNKE I GRBOVIĆ

Razgovarali o investicijama u Nikšiću

Predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović i ambasadorka SAD-a u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke, danas u Nikšiću, razgovarali su o mogućim investicijama. Grbović je, u razgovoru sa Rajzing Rajnke, istakao oblasti za koje bi, moguće, bili zainteresovani i američki investitori.

Grbović je Razing Rajnke upoznao sa resursima, potencijalima i budućim strateškim razvojnim projektima lokalne zajednice.

Predstavio je gošći privrednu, ekonomsku i turističku osobenost Nikšića, a riječi je bilo i o kapitalnim infrastrukturnim projektima koji su završeni i koji će biti realizovani u narednom periodu.

Predsjednik Opštine iskoristio je priliku da informiše ambasadarku o mogućim investiranjima u Nikšiću i istakao oblasti za koje bi moguće bili zainteresovani i američki investitori.

Ambasadorka SAD-a uz zahvalnost za gostoprimstvo čestitala je predsjedniku Opštine i lokalnoj upravi na naporima koje ulažu u realizaciji značajnih projekata i strateških planova za budući period.

Takođe, predsjednik Grbović izrazio je zahvalnost Sjedinjenim Američkim Državama na puženoj podršci kako u procesu pridruživanja NATO zajednici, tako i procesima demokratizacije i ekonomskog osnaživanja Crne Gore.

Ambasadorka Rajzing Rajnke izrazila je želju da ponovo posjeti Nikšić i razgovara o mogućnostima saradnje Ambasade SAD-a i Opštine Nikšić.

Na kraju sastanka obostrano je iskazana spremnost za nastavak prijateljskih odnosa i saradnje na partnerskoj osnovi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније