Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

24. 06. 2019. 06:55   >>  06:54

SAOBRAĆAJNI RED

Parking zone i pauk od danas u Ulcinju

Parking servis u Ulcinju od danas bi i zvanično trebalo da počne da radi, odnosno da počne naplata parking prostora na javnim površinama.

 

“Parking će se plaćati na prostoru uz glavnu i dijelu sporednih ulica. Postojaće dvije zone i zavisno od toga cijena će se kretati od 40 do 60 centi u sezoni, dok će van sezone cijene biti niže do 40 odsto”, kazao je direktor tog preduzeća Aleksandar Jacović za portal Ul-info.

Prema njegovim riječima, u naredna dva dana biće dijeljeni informativni flajeri građanima i turistima.

Jacović je dodao da će u funkciji biti i specijalizovano vozilo “pauk”.

Na javnim parkiralištima u užem dijelu grada, kako pokazuje urađeni elaborat, biće oko 1.100 parking mjesta.

Parking na glavnim ulcinjskim bulevarima i ulicama koštaće od 40 do 60 centi po satu.

Prema elaboratu, koji je izradila beogradska firma “Metroparking”, I zona definisana je na glavnoj ulici, od restorana Palma do Holegra na Pristanu, gdje će sat parkinga, ukoliko Skupština da saglanost na cjenovnik, koštati 60 centi.

Drugu zonu predstavlja Bulevar braće Frašeri, većina saobraćajnica iz Totoša, Nove Mahale, Meteriza i Pinješa koje se ukrštaju sa glavnom ulicom i centar Štoja. Planirano je da u toj zoni sat parkinga košta 40 centi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније