Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2019. 11:48   >>  11:48

25. I 26. JUNA

Kotor: Obustava saobraćaja zbog snimanja Top Gear-a

Emisija o automobilizmu Top Gear, u produkciji BBC-ja, snimaće se u utorak 25. i srijedu 26. juna na teritoriji opštine Kotor.

U cilju uspješne realizacije tog projekta Uprava za saobraćaj Crne Gore i Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj omogućili su privremenu obustavu saobraćaja na pojedinim dionicama, prenosi Skala radio.

Saobćaj će biti obustavljen na sljedećim dionicama:

regionalni put Kotor - Njeguši, 25.06. (utorak) od 14 do 19 sati;
magistralni put dionica Dobrota - Perast, 26.06. (srijeda) od 13 do 19 sati;
priobalni put od Otvorenog bazena u Dobroti do Kavalina, 26.06. od 13 do 17 sati;
priobalni put u Perastu, 26.06. u vremenu od 15 do 19 sati.
Uprava za saobraćaj Crne, Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj i TO Kotor mole građane da u srijedu 26.06. uklone vozila sa trotoara na pribalnom putu u Dobroti i priobalnom putu u Perastu.

Dio snimanja na moru će se u srijedu 26. juna od 10 do 17 sati odvijati na akvatorijumu od Dobrote do Perasta, zbog čega se mole kupači da se toga dana ne udaljavaju od obale, kaže se u saopštenju kotorske Turističke organizacije dostavljenom Skala radiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније