Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

27. 06. 2019. 15:11 >> 15:11
1

TELEGRAM BOGDANOVIĆA

"Mirsad Feleć ostavio je dubok trag"

Ministar kulture Aleksandar Bogdanović uputio je danas telegram povodom smrti direktora Javnog lokalnog emitera "Radio i televizije Rožaje" Mirsada Feleća.

"Sa nevjericom i žaljenjem primio sam vijest o iznenadnoj smrti gospodina Mirsada Feleća, koji je tokom dužeg niza godina bio neumoran i uspješan rukovodilac Radio televizije Rožaje. Svojim je radom davao izuzetan primjer na koji način treba rukovoditi lokalnom medijskom kućom, koja je za vrijeme njegovog mandata u svakom pogledu i u kontinuitetu napredovala", naveo je u telegramu Bogdanović.

On je dodao da su entuzijazam, energičnost i čvrsta volja, neprekidna borba za dobrobit njegovog, ali i drugih lokalnih medija kojima je svesrdno pomagao, samo neke od karakteristika po kojima ćemo ga pamtiti.

"I kao čovjek i kao radnik, Mirsad Feleć ostavio je dubok trag i mnoga djela koja njegovoj porodici, saradnicama i cjelokupnoj lokalnoj sredini treba da služe na ponos", piše u telegramu.

Bogdanović je zaključio kako odlazak Feleća nije gubitak samo za njegovo preduzeće i grad, već za cjelokupnu medijsku scenu u Crnoj Gori, koja je ostala bez skromnog i nadasve vrijednog čovjeka.

"Članovima njegove porodice i prijateljima ovim putem izražavam najdublje saučešće", stoji u telegramu ministra Bogdanovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније